Η κλινική μας εξοπλίστηκε με τον σύγχρονο μαστογράφο Pristina GE.

senographe-pristina

Άνεση για τους ασθενείς.Ένα σύστημα τρισδιάστατης μαστογραφίας που είναι πιο ελκυστικό και πιο άνετο με αποτέλεσμα μια καλύτερη συνολική εμπειρία εξέτασης μαστού.Πλέον, είναι διαθέσιμο στην κλινική μας.

Το σύστημα μαστογραφίας Senographe Pristina σχεδιάστηκε για να απαλύνει το άγχος όταν ο ασθενής μπαίνει στην αίθουσα εξετάσεων.

Το νέο, φιλόξενο σκελετό προωθεί μια αίσθηση ηρεμίας, με κομψό φωτισμό και απαλά, στρογγυλεμένα σχήματα. Μια μαλακή καμπύλη επιφάνεια προσκαλεί τους ασθενείς σε έναν χώρο άνεσης και υποστήριξης.

Το Senographe Pristina βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι ασθενείς αισθάνονται άνετα κατά τη διάρκεια της μαστογραφίας. Τα μαλακά υποβραχιόνια έχουν αντικαταστήσει τις τυπικές λαβές χεριών. Έτσι, αντί να τεντώνουν τους μύες για να κρατούν μια λαβή χεριού, οι ασθενείς μπορούν να ακουμπήσουν το χέρι τους άνετα στο στήριγμα του βραχίονα και να χαλαρώσουν τους μύες τους, κάτι που μπορεί να απλοποιήσει τη συμπίεση και την απόκτηση εικόνας.

Οι απαλές, στρογγυλεμένες γωνίες του bucky μπορεί να μειώσουν το άγχος, τη δυσφορία και ακόμη και τον πόνο στη μαστογραφία.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο