senographe-pristina

Η κλινική μας εξοπλίστηκε με τον σύγχρονο μαστογράφο Pristina GE.

Άνεση για τους ασθενείς.Ένα σύστημα τρισδιάστατης μαστογραφίας που είναι πιο ελκυστικό και πιο άνετο με αποτέλεσμα μια καλύτερη συνολική εμπειρία εξέτασης μαστού.Πλέον, είναι διαθέσιμο στην… Read More »Η κλινική μας εξοπλίστηκε με τον σύγχρονο μαστογράφο Pristina GE.

Προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού (screening)

Προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού (screening)

Ζούμε σε καιρούς πανδημίας που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας και προσθέτουν βάρος στα συστήματα υγείας παγκοσμίως, ωστόσο, οι άλλες ασθένειες δεν μας έχουν εγκαταλείψει και… Read More »Προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού (screening)

viopsia mastou

ΣΤΕΡΕΟΤΑΚΤΙΚΗ ΒΙΟΨΙΑ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ( Vacuum Assisted Breast Biopsy- VABB)

ΒΙΟΨΙΑ ΥΠΟ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ , ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Η βιοψία υπό αναρρόφηση ( VABB) αποτελέι μια τεχνική βιοψίας του μαστού η οποία συμβάλλει στην… Read More »ΣΤΕΡΕΟΤΑΚΤΙΚΗ ΒΙΟΨΙΑ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ( Vacuum Assisted Breast Biopsy- VABB)

Ο πόνος του μαστού , ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

Ο Πόνος του μαστού Εισαγωγή Ο πόνος στο μαστό μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος και πολλές γυναίκες ανησυχούν ότι μπορεί να έχουν καρκίνο. Ο πόνος… Read More »Ο πόνος του μαστού , ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

Συνέντευξη της ομάδας μας στο έντυπο Νέα Κρήτη

Η ομάδα μας έδωσε συνέντευξη στο έντυπο “Νέα Κρήτη” τον Οκτώβριο, ο οποίος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ακολουθεί η συνέντευξη:… Read More »Συνέντευξη της ομάδας μας στο έντυπο Νέα Κρήτη